• Category Category: Business
  • Comment Comments: 0
  • View View: 373

Als een luxe broer of zus merk met Louis Vuitton, is Hermes kwijlen waard. Hermes biedt een ongedwongen gevoel bij elke verfijnde touch. Hermes collectie bevat sjaals, armbanden en tassen. Terwijl Hermes tassen zijn de meest Hermes taschen online shop bekende.

Uitstekende kwaliteit, high-end uitstraling en vakmanschap zijn voorzien van Hermes bags.Victoria Beckham toont haar verslaving aan Hermes tassen de hele tijd. Ze is gespot dragen van Hermes tassen vele malen, zoals Hermes Kelly en Hermes kelly bag Hermes Birkin. Iemand zegt Victoria is aantrekkelijk voor het publiek. Het lijkt erop dat zij de bijzondere smaak aan de zakken. Haar trio Hermes Kelly tas snel veroorzaakt opschudding in het publiek toen ze winkelde op Rodeo Drive met pal Eva Longoria en zoon Romeo. Heeft u het rapport gezien? Dit was slechts een geval. Onlangs is gezegd dat Hermes ging het eerste kwartaal een omzet te verhogen dit jaar.

Ongelooflijk! In de economische recessie, Hermes besloten om de verkoop te verhogen, terwijl veel retailers en merken werden een big-time verkoop crunch voelen. Het is contra-intuïtief of niet. Maar het is bewezen dat Hermes deed lanceren de campagne om de verkoopprijs te verhogen in de non-Japan Aziatische landen om samen het verlies uit Europa en Japan, http://www.hermetaschende.com/ die een bescheiden afname of double-digit daling van luxegoederen heeft ervaren. De verhogingen werden gezien meestal in Zuid-Korea en China, die enigszins als een Last Frontier van luxe detailhandel door veel industrie watchers werden beschouwd. Er zijn redenen voor Hermes om de campagne los. De wereldeconomie is met elkaar verbonden. Indien een deel is in moeilijkheden ontwikkeling van de economie, zal het andere deel ook worden beïnvloed tot op zekere hoogte. Terwijl de gelegenheid bestaat ook dat de handelspartner is klaar om verder te gaan, maar het is moeilijk voor het andere deel om te herstellen van de recessie. Dus het moeilijke deel kon een weg van het vertrouwen deel te maken. En Amerika is niet uitzonderlijk.

sleopfuik Article's Source: https://www.thearticledirectorypost.com/verstandig-om-hermes-omzetstijging-campagne-lanceren/
Author:

  • authorBy:
  • writerPosted On: July 8, 2013
  • livePublished articles: 7