• Category Category: Business
  • Comment Comments: 0
  • View View: 305

Wij zijn tevreden klanten. En wanneer je goede ervaringen hebt, blijf je klant. Mijn guy en ik hebben een paar jaar geleden een nieuwe boxspring gekocht in de display room van Luxebedden in Uden. We zijn er zeer prettig geholpen. De verkoper had duidelijk verstand van zaken en heeft ons dan ook uitstekend geadviseerd. De boxspring die we uiteindelijk gekocht hebben, voldoet dan ook kid op de dag van vandaag aan al onze wensen. Het ligcomfort is fantastisch en ook de vormgeving en afwerking zijn prachtig. Er bleek keuze uit zeer veel matrassoorten. Koudschuim, traagschuim, pocketvering, latex en nog veel meer. Onze dochter heeft uitvoerig de tijd genomen alle soorten te testen en te vergelijken. Al snel had ze een favoriet. Dit bleek een M line matras te zijn. Ze wist het zeker.

Nu onze oudste dochter op zichzelf zou gaan wonen, wilden we haar helpen satisfied het samenstellen van haar uitzet. Een belangrijk onderdeel hiervan was de aanschaf van een nieuwe matras. Een dergelijke aankoop wilden wij voor haar doen. We namen ons voor in het weekend naar Uden te rijden om de matrassen collectie van Luxebedden te bekijken. Ze slaapt nu al enkele weken op haar gloednieuwe aanwinst. Ze is er erg blij mee en ligt er zeer goed op. We hoeven ons dus geen zorgen te maken dat ze in haar nieuwe huisje niet lekker zal slapen. We zijn wederom prettig geholpen bij Luxebedden en goed geslaagd. Wanneer we in de toekomst nogmaals iets nodig hebben voor de slaapkamer van onze andere dochter

Eenmaal in de display room aangekomen, viel ons direct op dat het assortiment nu nog uitgebreider was dan de laatste keer dat wij er waren. De verkoper die ons destijds geholpen had was er nu niet, maar zijn collega pass away ons aansprak was net zo vriendelijk. Trots vertelde onze dochter waar ze naar op zoek was. Hij ging ons voor naar de matrassenafdeling.

Er bleek keuze uit zeer veel matrassoorten. Koudschuim, traagschuim, pocketvering, latex en nog veel meer. Onze dochter heeft uitvoerig de tijd genomen alle soorten te testen en te vergelijken. Al snel had ze een favoriet. Dit bleek een M line matras te zijn. Ze wist het zeker. We besloten deze dan ook voor haar te bestellen. De levertijd bleek gelukkig erg mee te vallen en de M line matras zou bezorgd worden, ruim voordat onze dochter het ouderlijk huis zou verlaten.

 

Ze slaapt nu al enkele weken op haar gloednieuwe aanwinst. Ze is er erg blij mee en ligt er zeer goed op. We hoeven ons dus geen zorgen te maken dat ze in haar nieuwe huisje niet lekker zal slapen. We zijn wederom prettig geholpen bij Luxebedden en goed geslaagd. Wanneer we in de toekomst nogmaals iets nodig hebben voor de slaapkamer van onze andere dochter, of voor onszelf, zullen we zeker weer naar Uden rijden!

dekbedden1 Article's Source: https://www.thearticledirectorypost.com/na-boxspring-nu-ook-m-line-matras-gekocht-bij-luxebedden/
Author:

  • authorBy:
  • writerPosted On: July 10, 2014
  • livePublished articles: 5