• Category Category: Business
  • Comment Comments: 0
  • View View: 319

Nou ben ik dus totaal geen fan van online bestellen. Ik vind shoppen namelijk een heerlijke bezigheid en ik ga daarom ook graag op pad voor het scoren van nieuwe aankopen. Heerlijk struinen door varied winkels, een eettentje opzoeken voor een uitgebreide lunch en varied koopjes op de kop tikken. Fantastisch toch!

Mijn vriend stond dan ook raar te kijken toen er onlangs werd aangebeld en er een pakketje werd afgeleverd. Hij dacht in eerste instantie dan ook dat het pakket voor de buren bestemd was. Niets was minder waar. Want mijn naam stond op het pakket. Toen hij mij vroeg of ik van mijn geloof gevallen was, moest ik hem bekennen dat ik na het zien van het aanbod bedtextiel op de website van Luxebedden, had actually besloten een dekbedovertrek te bestellen. Het design en de kleuren pasten ideal bij het interieur van onze slaapkamer en het dekbedovertrek was ook nog eens in de aanbieding. De slaapkamer zag er direct beter uit. Hoewel, ons bed was eigenlijk finest aan vervanging toe. Uiteraard moest mijn vriend mee. In de display room in Uden werden we vriendelijk ontvangen. Ik was direct in mijn aspect. Wat een aanbod, wat een kwaliteit. Vooral de boxsprings trokken mijn aandacht. Mijn vriend en ik probeerden varied modellen uit. Wat een groot verschil satisfied het bed dat we thuis hadden staan. Na een prettig gesprek satisfied een verkoper die ons alles vertelde over de verkrijgbare opstellingen, hoefde ik niet eens meer moeite te doen mijn vriend over te halen kid het aanschaffen van een boxspring. 

Zoals het een ware shopaholic betaamt, besloot ik dan ook nog dezelfde week de display room van Luxebedden te bezoeken. Uiteraard moest mijn vriend mee. In de display room in Uden werden we vriendelijk ontvangen. Ik was direct in mijn aspect. Wat een aanbod, wat een kwaliteit. Vooral de boxsprings trokken mijn aandacht. Mijn vriend en ik probeerden varied modellen uit. Wat een groot verschil satisfied het bed dat we thuis hadden staan. Na een prettig gesprek satisfied een verkoper die ons alles vertelde over de verkrijgbare opstellingen, hoefde ik niet eens meer moeite te doen mijn vriend over te halen kid het aanschaffen van een boxspring. Hij was al lang verkocht! Na nog een kop koffie was de koop rond.

Hoewel het online bestellen bij Luxebedden mij heel goed is bevallen en mijn bestelling al de volgende dag keurig netjes werd afgeleverd, gaat mijn voorkeur toch nog horses uit naar het kopen in winkels. Onze nieuwe boxspring is de eyecatcher van onze slaapkamer en onze nachtrust was niet eerder zo goed. Tijdens ons bezoek aan de display room van Luxebedden heb ik ook een prachtige linnenkast gezien. Binnenkort toch maar weer een keer naar Uden rijden!